Tervetuloa Suomen vuohiyhdistyksen jäseneksi!

Liity Suomen Vuohiyhdistys ry:n jäseneksi.

Jäsenmaksut vuonna 2020:
- 40€ sis. lammas- ja vuohilehden vuohipainotteidet numerot 2x vuodessa
- 25€ perusjäsenmaksu
- 20€ perheenjäsen

Yhdistyksen jäsenenä saa pääsyn myös Suomen Vuohiyhdistys - FB jäsensivuille.

Voit maksaa jäsenmaksun tilille FI7751440820010870
Liitä "viesti" kenttään seuraavat tiedot: Nimesi, koti- ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite on tärkeä jatkoa ajatellen jotta voimme tiedottaa jäseniä myös sähköpostin kautta.

Uutuutena vuonna 2020 jäsenet saavat vuohiyhdistyksen pitämät webinaarit edullisella 10€/kerta hinnalla (normaalisti 20€/kerta). Webinaareissa jaetaan tietoa vuohien pidosta teoriatiedon ja tilaesimerkkien kautta. Webinaareista ilmoitellaan yhdistyksen Facebook kanavissa sekä www.suomenvuohiyhdistys.fi - ajankohtaista osiossa.

Kun olet maksanut jäsenmaksun, ilmoita vielä yhteystietosi yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen.

Suomen Vuohiyhdistyksen oma sähköpostiosoite: vuohiyhdistys[ät]hotmail.com

120525  | Copyright © 2020 Suomen Vuohiyhdistys | Tekninen toteutus: Webbinen.net